Lessenaar lichtstraten

Lessenaar lichtstraat op het lessenaarsdak van uw bedrijfshal? Aflopende zijde, geheel op maat, in ieder formaat. Zorg direct voor meer daglicht!

Zorg met een lessenaar lichtstraat voor natuurlijk daglicht in uw pand en verhoog de productiviteit op de werkvloer. Lichtstraten zijn uitermate geschikt voor het creƫren van een fijne werkomgeving en het verlagen van de energierekening. Wij van Alcon Skylights zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van lichtdoorlatende constructies voor alle soorten daken. Met passie en zorg realiseren we onder meer lichtstraten voor op een lessenaarsdak.

Wat is een lessenaarsdak?

Een lessenaarsdak wordt ook wel een schuin dak genoemd vanwege het hellende vlak. In tegenstelling tot een zadeldak heeft een lessenaarsdak maar n hellend vlak. Lichtstraten kunnen zowel op platte als schuine daken geplaatst worden, al vergt het monteren op een schuin dak meer expertise en behendigheid van de monteurs. Een schuin dak is immers moeilijker te bereiken dan een plat dak. De specialisten van Alcon Skylights kunnen lichtstraten monteren op alle daktypes, van platte daken tot schuine daken als het lessenaarsdak en het zadeldak.

Lessenaar lichtstraten

Een lessenaar lichtstraat heeft dezelfde vorm als een lessenaarsdak: n aflopende zijde. Deze lichtstraat kan zowel vrijstaand als tegen de gevel gemonteerd worden en heeft door de helling een grote lichtopbrengst. De constructie kan voor u volledig op maat gemaakt worden in de gewenste afmetingen. Een lessenaar lichtstraat kan niet alleen op een lessenaarsdak geplaatst worden, maar ook op een plat dak. Al onze soorten lichtstraten kunnen immers op ieder dak geplaatst worden. Wij geven u graag advies over de beste keuze in uw situatie. Daarvoor komen we gerust vrijblijvend langs bij uw bedrijfspand!

Waarom een lichtstraat?

Een lessenaar lichtstraat zorgt natuurlijk voor de inval van natuurlijk daglicht op de werkvloer. Maar dat niet alleen! Lichtstraten zijn de ultieme investering voor uw bedrijfshal vanwege meerdere voordelen:

  • Toenemende concentratie op de werkvloer;
  • Verhoogde productiviteit;
  • Minder ziekteverzuim onder werknemers;
  • Energie- en kostenbesparing;
  • Optische vergroting van de ruimte.

Lichtstraat in elk formaat

De lichtstraatexperts van Alcon Skylights produceren uw lessenaar lichtstraat, zadelkap of gebogen lichtstraat op maat. Of het nu gaat om lichtstraten van een paar meter of honderd meter, wij realiseren uw lichtconstructie volledig naar wens. U kiest het materiaal, de vorm en dikte, waarbij we u natuurlijk kunnen adviseren.

Lessenaar lichtstraat kosten

De kosten van een lichtstraat zijn afhankelijk van onder meer de dikte, lengte en het materiaal. Kiest u voor een gebogen lichtstraat van polycarbonaat, een enkele of dubbele lessenaar lichtstraat? Wij verzekeren u hoe dan ook de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. We smeren u geen dure lichtstraten aan, maar kijken naar wat past bij uw pand en wensen. Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Lessenaar lichtstraat? Neem contact op!

Een lessenaar lichtstraat laten maken voor op het lessenaarsdak, zadeldak of platte dak van uw bedrijfspand? Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij Alcon verzekerd van de hoogste kwaliteit, professionaliteit en vriendelijke service. Het wij-gevoel, klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie zijn voor ons ontzettend belangrijk. We werken graag mee aan het realiseren van uw dromen, dus neem gerust contact met ons op!

Vraag offerte aan
Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring