Doorvalbeveiliging lichtstraat

Doorvalbeveiliging bij uw lichtstraat of lichtkoepel biedt bescherming en veiligheid. Onze lichtstraten zijn doorvalveilig, uitgebreid getest en gecertificeerd.

Doorvalbeveiliging van een lichtstraat is essentieel. Wanneer u een lichtstraat aanschaft, wilt u verzekerd zijn van doorvalbeveiliging om risico's en ongemakken te voorkomen. Wij van ALCON skylights zorgen dat uw lichtstraten veiligheid bieden, zodat u onbezorgd kunt genieten van meer daglicht op de werkvloer.

Kies voor doorvalveilig!

Door het toenemende gebruik van zonnepanelen en airco's is er tegenwoordig meer verkeer op de daken. U wilt niet dat iemand tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op het dak van uw bedrijfspand naar beneden valt. Om ongelukken te voorkomen zijn onze vakmannen VCA gecertificeerd en worden de lichtstraten na de productiefase uitgebreid getest op doorvalbeveiliging. We maken onze lichtstraten doorvalveilig door extra aluminium hoekprofielen over de lengte van de lichtstraat te monteren. Het aluminium gaat ongewenste vervorming tegen en zorgt voor optimale stevigheid.

Hoogste kwaliteit materialen

We zorgen niet alleen voor doorvalbeveiliging, maar ook voor producten van de hoogste kwaliteit. Zo bestaan onze lichtstraten voornamelijk uit polycarbonaat met een aluminium frame. Polycarbonaat is slagvast, isoleert goed, heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid en is bestand tegen koude en warme temperaturen. Op zichzelf is polycarbonaat al doorvalveilig, maar de aluminium hoekprofielen zorgen nog even voor extra veiligheid. Indien gewenst kunnen we de constructie voorzien van zon- en warmtewerende beplating of bedienbare ventilatie units.

Doorvalbeveiliging lichtkoepel

Bent u op zoek naar een doorvalveilige lichtstraat of lichtkoepel? Deze twee lichtconstructies worden immers vaak met elkaar verward. Een lichtkoepel is een koepeltje van één bij één meter, die vaak op een garage of berging geplaatst wordt. Een lichtstraat kan veel langer worden en wordt op maat gemaakt. Deze zijn dan ook vooral te zien op daken van bedrijfshallen, fabrieken, restaurants en scholen. Zo hebben wij al lichtstraten mogen realiseren voor onder meer Albert Heijn, KLM en Amsterdam Rai.

Lichtstraat laten maken en plaatsen

Naast dat we uw lichtstraten op maat realiseren, kunt u ons ook inschakelen voor het monteren van de lichtconstructies. We werken immers met ervaren specialisten op het gebied van productie, montage en renovatie van lichtstraten. Naast dat we u volledig willen ontzorgen, staan we bij ALCON voor:

  • Efficiëntie;
  • Flexibiliteit;
  • Veiligheid;
  • Hoge kwaliteit producten;
  • Duidelijke communicatie en wij-gevoel.

Doorvalbeveiliging op ieder dak

Onze doorvalveilige lichtconstructies kunnen door ons op alle soorten daken geplaatst worden. Of het nu gaat om een plat dak, schuin dak of zadeldak. Qua lichtstraat kunt u ook kiezen uit verschillende vormen: gebogen, zadelkap, lessenaar, piramide en noorderlicht. In de meeste gevallen zult u op zoek zijn naar een gebogen of halfronde lichtstraat van polycarbonaat. Weet u niet zeker wat het beste is voor op het dak van uw bedrijfspand? We geven u gratis advies!

Lichtstraat op maat?

Een lichtstraat op maat laten maken en monteren inclusief doorvalbeveiliging? Neem vandaag nog contact op met ALCON skylights. We staan 24/7 voor u klaar en komen graag bij uw bedrijfspand langs! Zo zorgen we samen voor de perfecte lichtstraat op maat, passend bij uw bedrijfshal.

Vraag offerte aan
Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring