Nieuwbouw lichtstraat bedrijfshal

Nieuwbouw lichtstraat bedrijfshal

Heeft u een nieuwbouw bedrijfspand en wilt u met een lichtstraat voor een lichte werkomgeving zorgen? Een nieuwbouw lichtstraat is de manier om voor een verlichte ruimte te zorgen, zonder dat u hoge energiekosten op uw dak krijgt. U hoeft alleen te genieten van een werkruimte met voldoende daglicht, verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim; wij regelen het leveren, produceren en plaatsen van de lichtstraten. Zowel het produceren als monteren gaat bij ALCON immers van een leien dakje!

Natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand

Wilt u voor natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand zorgen? In de meeste gevallen bent u op zoek naar een gebogen lichtstraat, ook wel een halfronde lichtstraat genoemd. Deze lichtstraten worden gemaakt van polycarbonaat en bestaan uit meerdere vensters en een aluminium frame. Hierdoor kunnen ze volledig op maat gemaakt worden in de door u gewenste lengte. Qua dikte kunt u onder meer kiezen uit 10, 16 en 2x 10 millimeter. Naast gebogen lichtstraten realiseren we ook lichtconstructies in andere vormen: zadelkap, lessenaar, piramide en noorderlicht.

Een lichtstraat van polycarbonaat

Grote voordelen van onze polycarbonaat lichtstraten zijn de lichtdoorlaatbaarheid, hoge isolatiewaarde, slagvastheid en bestandheid tegen wisselende temperaturen. Onze nieuwbouw lichtstraat is bovendien doorvalveilig en uitgebreid getest en gecertificeerd. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit lichtconstructies garanderen.

Voordelen lichtstraat

Een lichtstraat op het dak van uw nieuwbouw bedrijfspand, restaurant, school of fabriekshal zorgt voor toetreding van daglicht. Uit onderzoek is gebleken dat daglicht op de werkvloer productiviteit verhoogt en ziekteverzuim verlaagt. We zijn immers gebaat bij een dagelijkse portie aan daglicht. Daarnaast zorgt een lichtstraat voor een lagere energierekening en een optische vergroting van de ruimte.

Lichtstraten voor ieder dak

Een nieuwbouw lichtstraat kan voor ieder dak ontwikkeld worden en door onze monteurs geplaatst worden. Met een hijskraan of materiaallift zetten we de materialen op het dak, waarna we de lichtstraat kunnen monteren. Bij onderhoud of renovatie worden de oude materialen door ons gedemonteerd en afgevoerd. We plaatsen de lichtconstructies snel, efficiënt en met zo weinig mogelijk oponthoud voor uw werknemers! Of het nu gaat om een plat dak, zadeldak of lessenaarsdak. Nieuwbouw lichtstraten monteren op schuine daken is voor onze experts geen enkel probleem.

Waarom ALCON skylights?

Met meer dan 25 jaar ervaring en talloze succesvolle projecten is ALCON skylights een begrip geworden in heel Nederland. Voornamelijk in de regio van Utrecht, Rhenen, Veenendaal en Ede, staat ALCON bekend als kwaliteitsmerk met een uitmuntende service en duidelijk contact. Een groot voordeel is bovendien dat we de juiste specialisten hebben die u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van levering, productie en montage. We hebben met ALCON skylights één centraal punt gecreëerd voor al uw lichtstraatwerkzaamheden.

Nieuwbouw lichtstraat op maat?

Een nieuwe lichtstraat laten bouwen en plaatsen op het dak van uw nieuwbouw bedrijfspand? Neem voor alle diensten op het gebied van lichtstraten contact met ons op. Benieuwd naar de kosten van een nieuwbouw lichtstraat? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of krijg gratis advies van ons bij u op locatie.

Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring