Gebogen lichtstraat op bedrijfshal

Een gebogen lichtstraat zorgt voor daglicht in uw bedrijfshal en een verhoogde isolatiewaarde. ALCON skylights is uw expert voor gebogen lichtstraten op maat!

Met een gebogen lichtstraat op uw bedrijfshal zorgt u voor inval van natuurlijk daglicht, een hoge isolatiewaarde en verhoogde productiviteit! Onze lichtstraten zijn volledig op maat en kunnen in ieder formaat gemaakt worden. Wat voor lichtstraat kunnen wij voor u maken?

Wat is een gebogen lichtstraat?

De gebogen lichtstraat, ook wel halfronde lichtstraat genoemd, is de meest voorkomende lichtstraat. Deze halfronde lichtstraat bestaat uit meerdere fragmenten van polycarbonaat en een aluminium frame. Door de ronde, gebogen vorm zijn de lichtstraten ideaal voor natuurlijk lichtinval in uw bedrijfshal. Deze halfronde lichtstraat kan voor lichttoetreding geplaatst worden op zowel vlakke als schuine daken. Wij van ALCON skylights produceren en monteren lichtstraten in ieder formaat, voor ieder dak: plat dak, schuin dak, lessenaarsdak en zadeldak.

Type lichtstraten

Naast gebogen lichtstraten realiseren we ook andere vormen lichtstraten, passend bij uw wensen en bedrijfshal. Zo kunt u onder meer kiezen uit:

  • Halfronde lichtstraat;
  • Zadelkap;
  • Lessenaar;
  • Piramide;
  • Noorderlicht.

Het verschil met een lichtkoepel

Als u op zoek bent naar een manier om voor daglicht in uw bedrijfshal te zorgen, bent u op zoek naar een lichtstraat. Toch worden lichtstraten vaak verward met lichtkoepels. Een lichtkoepel is een kleine koepel, die vaak van kunststof wordt gemaakt. De koepel kan vlak, bolvormig of piramidevormig zijn, maar heeft een beperkte maat: lichtkoepels zijn maximaal anderhalf meter lang en worden dan ook vaak geplaatst op een uitbouw of garage. Een gebogen lichtstraat bestaat daarentegen uit meerdere frames en kan zo lang worden als u zelf wilt. Wij maken uw lichtstraat volledig op maat!

Zorg voor daglicht in uw bedrijfshal!

Polycarbonaat heeft een uitmuntende lichtdoorlaatbaarheid. Met onze halfronde, gebogen lichtstraat bent u dus verzekerd van voldoende lichtinval in uw bedrijfshal. We produceren uw lichtstraat op maat met oog op lichtdoorlaatbaarheid, een hoge isolatiewaarde en doorvalbeveiliging. Nadat de lichtstraat uitgebreid is getest, kunnen onze experts uw dak op voor de montage. ALCON skylights is immers de specialist in het produceren, monteren en renoveren van lichtstraten. Al meer dan 25 jaar!

Waarom gebogen lichtstraten plaatsen?

Een gebogen lichtstraat op het dak van uw bedrijfshal is de ultieme investering. Door een lichtstraat te laten plaatsen, zorgt u voor natuurlijk lichtinval in het bedrijfspand. Natuurlijk daglicht verhoogt de gezondheid, concentratie en productiviteit op de werkvloer. En dat niet alleen! U bespaart op de energierekening doordat u minder verlichting hoeft te gebruiken. Een gebogen lichtstraat zorgt daarnaast voor optimale isolatie en optische vergroting van de ruimte. De lichtstraten van ALCON skylights zijn slagvast, bestand tegen wisselende temperaturen en doorvalveilig. In onze werkplaats wordt alles uitgebreid getest en gecertificeerd voordat we de lichtstraten op uw dak monteren.

Wat kost een gebogen lichtstraat?

De kosten voor het produceren en monteren van uw lichtstraten op maat hangen natuurlijk af van uw wensen en eisen. De prijs is voornamelijk afhankelijk van de lengte van uw gewenste lichtstraten. Maar de kosten worden ook bepaald door het soort lichtstraat en het materiaal. Hoewel we polycarbonaat lichtstraten in de meeste gevallen aanraden, kunt u ook kiezen voor een lichtstraat van glas. We kunnen zelfs een dubbele lichtstraat leveren voor verhoogde isolatie! Benieuwd naar de kosten van uw halfronde, gebogen lichtstraat? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Ook komen we graag op het dak van uw bedrijfshal kijken om gratis advies te geven.

Gebogen lichtstraten plaatsen?

Een gebogen lichtstraat laten produceren en monteren door onze ervaren vakmannen? Wij gaan met liefde aan de slag met uw lichtstraat! Dit doen we snel en efficiƫnt, met zo min mogelijk oponthoud voor uw werknemers. Neem vandaag nog contact op en vraag ons gerust om advies!

Vraag offerte aan
Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring