Ventilatie lichtstraat

Zorg voor ventilatie door de lichtstraat te monteren met elektrisch bedienbare ventilatie units of ventilators. Perfecte temperatuur in uw bedrijfshal!

Uw lichtstraat laten plaatsen met ventilatie units of ventilators? Wij van ALCON skylights zorgen dat lichtstraten voorzien worden van elektrisch bedienbare ventilatiesystemen of zonwerende beplating. Zo heeft u niet alleen voldoende daglicht op de werkvloer, maar is de temperatuur ook prettig!

Altijd de juiste temperatuur

Lichtstraten zijn ontzettend populair vanwege hun lichtdoorlaatbaarheid. Naast licht laten lichtstraten echter ook warmte door, wat in de volle zon ongewenst kan zijn: op de werkvloer kan het redelijk warm worden. Gelukkig kunnen wij de lichtstraten voor u uitrusten met warmtewerende platen, ventilatie-units of ventilatoren. Onze ventilatiesystemen zijn op afstand elektrisch te bedienen. Zo zorgt u altijd voor de ultieme temperatuur!

Waarom een lichtstraat met ventilatie?

Met een lichtstraat op het dak van uw bedrijfspand, fabriekshal, school of restaurant zorgt u voor de inval van natuurlijk daglicht. Dit heeft een enorm effect op de sfeer op de werkvloer, de productiviteit en de gezondheid van de werknemers. Een lichtstraat zorgt bovendien voor een lagere energierekening, een optische vergroting van de ruimte en een optimaal werkklimaat. Onze polycarbonaat lichtstraten zijn immers goed geïsoleerd en bestand tegen wisselende temperaturen. Met warmtewerende beplating of bedienbare ventilatie-units zorgt u dat de temperatuur op de werkvloer altijd naar wens is.

Opalen en heldere lichtstraten

Een heldere lichtstraat, ook wel transparant genoemd, laat 69% licht door. U kunt door de vensters gemakkelijk naar buiten kijken. Door de transparantie kan het in de volle zon wel erg warm worden op de werkvloer. Een opalen lichtstraat is melkwit van kleur en laat 48% licht door, waardoor u beter beschermd bent tegen de zon. Maar zonwerende beplating of elektrisch bedienbare ventilatie is de beste oplossing, zeker bij de heldere lichtstraten. U zorgt altijd voor de optimale temperatuur!

Lichtstraat laten plaatsen?

Naast het produceren van lichtstraten, kunt u bij ALCON terecht voor het monteren van uw lichtconstructies. Onze monteurs zorgen dat de lichtstraat veilig en snel op het dak van uw bedrijfspand, fabriek, school of restaurant wordt geplaatst. Of het nu gaat om een zadeldak, schuin dak of plat dak. Onze vakspecialisten zijn immers ook echte dakspecialisten! Doordat we de productie en montage in handen hebben, kunnen we u gedurende het hele proces de hoogste kwaliteit garanderen.

Neem contact op!

Zorg voor daglicht in uw bedrijfspand met een lichtstraat op maat van ALCON skylights! Onze professionele lichtstraatexperts gaan graag voor u aan de slag. Neem voor vragen over de montage, productie en renovatie van lichtstraten contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar. Benieuwd naar de kosten van lichtstraten inclusief ventilatie? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw ventilatie lichtstraat.

Vraag offerte aan
Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring