Zadelkap lichtstraat op bedrijfspand

Een zadelkap lichtstraat op uw zadeldak? Meer licht in uw bedrijfspand met de kapvormige lichtstraten van ALCON skylights! Gebouwd en gemonteerd.

Met een zadelkap lichtstraat op het zadeldak van uw bedrijfspand zorgt u voor natuurlijk daglicht op de werkvloer. Dit heeft niet alleen een lagere energierekening als gevolg, maar ook verhoogt u de productiviteit, concentratie en gezondheid van uw werknemers. Verlaag ziekteverzuim en creëert direct een inspirerende, prettige werkomgeving!

Wat is een zadelkap?

Een zadelkap is een lichtstraat in de vorm van een punt, die op het dak van uw bedrijfspand, fabriekshal, schoolgebouw of restaurant geplaatst kan worden. De zadelkap lichtstraat heeft twee hellende zijden die naar het midden toe omhoog lopen. Zo ontstaat eigenlijk de vorm van een omgekeerde 'V'. De naam 'zadelkap' komt dan ook van het zadeldak, het meest voorkomende type dak. Wilt u een lichtstraat op het zadeldak van uw bedrijfspand? Neem contact op met onze ervaren lichtstraatspecialisten.

Zadeldak lichtstraten

Een zadelkap lichtstraat kan op uw dak geplaatst worden om voor natuurlijk lichtinval te zorgen. Doordat lichtstraten bestaan uit een aluminium frame en fragmenten van polycarbonaat, kunnen deze volledig op maat gemaakt worden. U bepaalt de lengte, vorm en het materiaal; wij voeren het voor u uit. Natuurlijk geven onze specialisten u advies en denken ze met u mee. Uw wensen staan te allen tijde voorop! Onze zadelkap lichtstraten kunnen niet alleen op een zadeldak geplaatst worden, maar ook op andere soorten daken als een plat dak, schuin dak of lessenaarsdak.

Natuurlijk daglicht in uw bedrijfspand

Zeg dag tegen een donkere werkruimte of een met led-lampen verlichte werkvloer! Creëren een gezonde, prettige werkomgeving met de lichtstraten op maat van Alcon Skylights. Onze daklichten zijn doorvalveilig, weerbestendig, uitgebreid getest en gecertificeerd. We werken enkel met de hoogste kwaliteit materialen om u onbezorgd te kunnen laten genieten van onze lichtdoorlatende constructies. U heeft dan ook 10 jaar garantie op een zadeldak lichtstraat!

Lichtstraat laten bouwen en monteren

Wij hebben zowel de levering, productie als plaatsing van lichtstraten in handen, waardoor we u gedurende het hele proces bij kunnen staan. We kunnen het hoogste kwaliteitsniveau waarborgen en u hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende specialisten. Wel zo prettig!

Het proces van een nieuwe lichtstraat

1. Contact. We bespreken uw wensen, u stuurt ons foto's, of we komen bij u op locatie om het dak met eigen ogen te bekijken. Eenmaal op het dak kunnen we de juiste afmetingen noteren.

2. Onze experts steken de handen uit de mouwen in onze fabriek in Ede. De zadelkap lichtstraten worden op maat gemaakt en ontworpen naar uw wensen.

3. De lichtstraten op maat worden uitgebreid getest voordat ze op het dak van uw bedrijfshal geplaatst worden.

4. De monteurs van ALCON skylights komen bij u het dak op. Met een hijskraan of materiaallift zetten zij de materialen op het dak. Eventuele oude materialen worden gedemonteerd en afgevoerd. Snel, efficiënt en met zo weinig mogelijk oponthoud voor uw werknemers.

5. U en uw werknemers kunnen onbezorgd genieten van de lichtdoorlatende constructie!

Zadelkap lichtstraat kosten

Wat kost een zadelkap lichtstraat? De kosten hangen af van de gewenste lengte, materialen en het soort lichtstraat. We denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossingen binnen uw budget. Een lichtstraat is een investering, die u dik en breed terugverdient aan de lagere energiekosten en de verhoogde productiviteit van uw werknemers.

Zadelkap lichtstraat voor bedrijfshal?

Een zadelkap lichtstraat laten produceren en plaatsen op het dak van uw bedrijfspand, fabriekshal, restaurant of school? ALCON skylights helpt u graag met het realiseren van lichtstraten voor uw type dak. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw lichtstraat gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan
Alles voor lichtstraten en glasconstructies
Persoonlijke en betrokken service
Specialisten met jaren ervaring